İLK DERSİMİZ "EGZERSİZ"

Muhacirosman İlkokulu öğrencileri, güne okul bahçesinde müzik işliğinde egzersiz yaptıktan sonra başlıyor.

Okuldaki 185 öğrenci, beden eğitimi öğretmeni Onur NAL´ın öncülüğünde okul bahçesinde toplanarak, derse girmeden önce egzersiz yapıyor.   Hazırlıklar dahil yaklaşık on beş dakika müzik eşliğinde egzersiz yapan öğrenciler, hayli neşeli geçen spor hareketlerinin ardından sınıflarına giriyor.  Egzersize öğretmenler de katılıyor. Sabah sporundan mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, bu etkinliğin haftanın  her günü yapılmasını istiyor.    Egzersizlerin öğrenci-öğretmen hep birlikte yapıldığını ifade eden Okul Müdürü Bayram KAYA, "Çocuklarda bir sinerji oldu, şu anda öğrencilerin okulda en sevdiği etkinliğin başında sabah sporu geliyor. Program başta haftanın beş günü yapılıyor." diye konuştu.    "Güne pozitif başlamalarını istedik" Beden eğitimi öğretmeni Onur NAL da uygulamayla, öğrencilerin hem sağlıklı hem de derslere daha enerjik girmelerini amaçladıklarını ifade etti.    Sabah sporunun insan sağlığı açısından çok önemli olduğuna işaret eden Onur NAL, "Öğrencilerimizin daha zinde daha pozitif, güne başlamalarını istedik. Beklediğimizden çok daha iyi neticeler aldık. Öğrencilerimiz artık derslerine daha konsantre olduklarını söylüyor. Tüm öğrencilerin katılımı bizleri daha da mutlu etti." dedi.   "Bu etkinlik enerjimizi artırdı" Öğrencilerden Muhtar Efe ÖZDEMİR ise okuldaki en sevdiği etkinliğin bu olduğunu belirterek, artık sınıfa daha enerjik girdiklerini dile getirdi. Ali Toprak YILMAZ da "Yaklaşık on beş dakika süren müzikli egzersiz motivasyonumuzu artıyor. Derslere daha iyi katılım sağlıyoruz. Bu etkinlik15-09-202315-09-202315-09-202315-09-202315-09-2023 enerjimizi artırdı. Artık dikkatimi derste daha fazla topluyorum." şeklinde konuştu.